Om VPN tjänster som VPNS

Denna hemsidan drivs och ägs av några entusiaster som älskar internet med VPNS, och internets möjlighet till det fria ordet. Eftersom att det på senare år har kommit fler och fler lagar som förhindrar detta, har det naturligtvis också kommit en motreaktion från nätet. I många länder kan man idag inte besöka helt normala tjänster som du och jag tar förgivet, utan måste då använda sig utav just en vpn tjänst.

Vi tror inte denna utveckling tyvärr kommer att stanna av, utan snarare förvärras och späs på med tiden. Även EU har börjat införa drakoniska lagar mot internets frihet, och innan vi vet ordet av är det det fria ordet i Europa som också står på spel. Detta är också den stora anledningen till att vi sjäva skaffa oss en vpn-tjänst för några år sedan, och nu vill lära ut till andra hur man skyddar sig.

Vårat mål med denna hemsidan är därför att både informera om hur vpn-tjänsterna fungerar, och vad du ska tänka på när du väljer att köpa en. Vi har försökt att göra det så lätt och tydligt som möjligt, och har också jämfört och testat många vpn-tjänster. resultatet av detta är bland annat våra guider, men även vårat bäst i test med den vpn-tjänst som vi tycker bäst just nu.

Har du åsikter och vill höra av dig till oss, så kan du göra detta lättast via våran kontakt sida. Vi försöker att löpande underhålla denna hemsidan, så att du alltid har så färsk information som möjligt ang det olika vpn-tjänsterna.