IQOS pris för att köpa i Sverige

Nu vet jag vad IQOS pris är för att köpa i Sverige, och måste säga att det kan vara bland det mest korkade jag varit med om. Men jag förstår att Philip Morris har tagit fram IQOS, det måste vara hur lönsamt som helst för dem detta. Och så här det alltid varit när tobaksjättarna sålt sina cancer pinnar till vanligt folk.

Men att det nu har kommit på den briljanta idén att ta betalat nästan lika mycket för denna lilla fill liknande cigaretter som de vanliga är löjligt. Man får pytte små cigaretter, men ändå får man betala samma höga pris som om man köpt det riktiga cigaretterna istället.

Alternativ till IQOS

Det finns ett par stycken alternativ till IQOS, som även dem är så kallade heat not burn system. Dessa funkar i princip på samma sätt, och du kan läsa mer om dessa billiga IQOS alternativ på Ferronweb.com. Där har du massa bra information om både själva den elektroniska cigaretten som kallas IQOS, och tobaksprodukten som de valt att kalla för heets. Detta antagligen för att finta dig med att inte kalla dem för cigaretter, så du inte tänker på att du ändå får ner nikotin från cigaretten rakt ner i dina lungor.

Beroende av IQOS

Eftersom att IQOS är precis som cigaretter i det avseendet att det innehåller nikotin, så är svaret givetvis ja. Du kan påbörja ditt nikotin missbruk redan vid första blåsset när du använder dig av en IQOS.