Hur du använder geishakulor på din sexdocka

Vi får ofta denna fråga om hur man använder geishakulor på en sexdocka, och det kan man göra.

Det är som så att det inte bara funkar att använda geishakula på en sex doll, det är också ganska trevligt och upphetsande att stoppa in geishakulor eller samlagskulor som många också kallar dem i en tjejs mus.

Att använda dem på sexdockor funkar minst lika bra om du använder dig av bra glidmedel så att den glider lite också. Vi har testat att köra in flera olika typer av geishakulor i vaginor (lösvaginor) på sexdockor, och det har aldrig varit några problem.

Vad är geishakulor till för då?

Vanliga traditionella geishakulor är till för att föra in i kvinnans slida (vagina), och är tanken att de ska glid glatt i hennes slida.

Dessa kulor brukar användas främst vid vaginalt samlag när man har sex, men det funkar även att använda i analen på en kvinna.

Tanken med dem är att de ska stimulera kvinnans slida samtidigt som mannens penis är inne i henne, och på så vis får hon tryck på fler g punketer i slidan vilket gör det lättare för henne att få orgasm.

Tänk på att de är mycket skönare att ligga i en bra säng när ni har sex, vi köpte våran i denna i denna butik som säljer solsängar och har många bra solvagnar.

Vilken typ av sexdocka funkar geishakulor på?

Det finns som sagt flera olika typer av sexdockor på marknaden, och den typ av sexdocka som de flesta känner till är de uppblåsbara barbara dockor som finns i de flesta butiker som säljer sexleksaker.

Men denna typ av sexdocka som är uppblåsbar är inte av samma kvalité som de som är gjorda av TPE silikon och latex, och känns därför inte heller alls som en riktig kvinna i huden.

Vi har läst massa artiklar om alla sexdockor online i en som har hundra tals real dolls och love dolls att välja bland. De har den typen av sex dolls som geisha kulor funkar bra på, och som går det att kännas realistiskt när man har sexlek med dem.

Så vårat tips är att du inte ska köpa en billigare uppblåsbar variant av sexdocka, utan unna dig själv en bättre som är i fullstorlek som en riktig människa.

Vad är bäst av geishakulor eller analkulor på en sexdocka?

Det beror helt och hållet på vilket du går igång på mest utav dessa alternativ, men det finns ju inget som hindrar dig ifrån att köpa båda sexleksakerna och testa dem båda på din sexdocka.

De kostar nästan ingenting i jämförelse med vad en real doll kostar att köpa i Sverige, så det är ett ganska billigt sätta att hitta på nya roliga sexlekar med din docka.

Här finner du billiga geishakulor kulor till din sexdocka på internet

Det finns säkert över 1000 butiker i Sverige både online och fysiska som säljer sexleksaker, och nästan alla har geishakulor i sitt sortiment.

Våran favorit butik att handla sexleksaker på är en outlet för just sexleksaker. De har ett stort sortiment på över 7000 olika varor, och det är som de själva utrycker det snuskigt billigt.

Sedan har du ytterligare butiker som är vid gränsen till Norge som har mycket sexleksaker, beror på att norskar köper mycket sexleksaker i Sverige och tar med det över till Norge.