Funkar TorGuard.net till iptv?

Nej, det är inte Orion router som du funderar på-den “Tor” i TorGuard står för iptv. Optimerad för iptv, kan du förvänta dig en genomsnittlig applikations hastighet med anständig användbarhet med Torguards 3000 + servrar i 55 länder.

Liksom andra VPN i den här listan använder TorGuard OpenVPN-protokoll och AES-256-kryptering. Denna VPN-leverantör praxis No-loggning men att vara en del av de fem Eye övervakning alliansen, det finns en chans att din integritet kan äventyras men det är ett sällsynt fall. Den här läcka-fri VPN har inte iptv begränsningarna, Tillåt fem samtidig förbindelserna till springa och har en bygget-i döda strömbrytare installerat.

TorGuard har dedikerade IP-adresser för Netflix eller andra streamingtjänster som tilltalar streamingcommunityn, men dessa adresser kommer till en hög kostnad om (9,99 US $/månad). Bra 24/7 live kundsupport är också tillgänglig för clueless.

Appar från tredje part krävs dock på iOS och Android för att använda VPN-tjänsterna som kan vara irriterande och krångliga. Annan än så pass, TorGuard fungerar som en stor VPN för iptv-tjänster.